Zorgriem
Zorgriem
Zorgriem
Zorgriem
Zorgriem

U vindt hier de veelgestelde vragen over de GPSvrijheid Track&Trace dienstverlening. Heeft u andere vragen, dan kunt u ons uiteraard bereiken via 079-3716187 of via info@gpsvrijheid.nl
 

Wat is het formaat van de GPSvrijheid?
Het formaat is 7cm x 4,5cm x 2cm

Hoe werkt een GPSvrijheid?
De GPSvrijheid is een kleine GPS zender die locatiebepalingen opslaat. Via het mobiele GSM netwerk worden deze locatiebepalingen verzonden naar een beveiligde datacenter waarna u met uw eigen computer via het internet de GPSvrijheid kunt lokaliseren.

Waaruit bestaat het GPSvrijheid pakket?
Het GPSvrijheid pakket bestaat uit:

- GPS zender
- Lederen riemhoes
- Jaarlicentie Online Portaal (lokaliseren persoon via internet)

Het pakket wordt voor u geconfigureerd, getest en werkend opgeleverd. Het is direct klaar voor gebruik.

Wat zijn de kosten voor het complete GPSvrijheid pakket?
De kosten bedragen euro 375,- incl. BTW

Hoe benader ik het Online Portaal?
Met een gebruikersnaam en wachtwoord kunt u via een computer met toegang tot het Internet het beveiligde Online Portaal benaderen. U hoeft geen software te installeren op uw computer en kunt direct via uw Internet Explorer webbrowser de persoon lokaliseren.

Het Online Portaal is gelijktijdig toegankelijk met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord (dezelfde account), bijvoorbeeld voor situaties waarbij familie en de zorginstelling de persoon moeten kunnen lokaliseren.

Wanneer ontvang ik mijn GPSvrijheid pakket?
Na ontvangst van de betaling ontvangt u het GPSvrijheid pakket, indien op voorraad binnen 5 werkdagen werkend in huis via TNT post.

Werkt het ook in het buitenland?
De GPSvrijheid werkt ook in het buitenland. Afhankelijk van de simkaart leverancier zullen de datakosten van de simkaart in de GPSvrijheid hoger zijn bij gebruik in het buitenland.

Wie maken er gebruik van het GPSvrijheid pakket?
Een hele brede groep maakt gebruik van de GPSvrijheid. Het wordt gebruikt voor vele toepassingen. U kunt denken aan Alzheimer/dementie, kinderen, beveiliging, zorg, traceren voertuigen en objecten etc.